Wij zijn er even niet

Ons koor heeft vakantie. Vanaf 12 juli t/m 22 augustus zijn wij er niet. Dinsdag 23 augustus starten we weer met de eerste repetitie.

We kijken terug op een mooi jaar. We pakten de draad weer op waar we voor de coronapandemie gebleven waren.  We zijn als koor goed door de coronatijd heen gekomen. Ons ledental heeft er niet onder geleden en onze zangkwaliteit was nog steeds goed, ook al moesten we onze kelen wel wat extra in beweging zetten om er weer een mooie koorklank uit te krijgen. Het was niet weg. Onze dirigent sloot de laatste repetitie voor de zomervakantie af met de woorden: ‘Ik ben trots op jullie’. En dat horen we graag.

We gaven in mei een prachtig concert samen met de Koninklijke Harmonie  uit Oosterbeek. Het was heel fijn om The Armed Man uit te voeren.

Nu even rust en na de vakantie er weer volop tegenaan om in november weer een mooi concert te kunnen geven. Dan voeren we het requiem uit van Verdi. Samen met Toonkunstkoor Nijmegen. Het belooft een muzikaal hoogstandje te worden.

Zin om lid te worden, mail de koorsecretaris en kom na de vakantie eens langs.