Wat een mooi jaar: 2022

Ons koor heeft afgelopen dinsdag het jaar 2022 afgesloten met de laatste repetitie en een borrel met lekkere zelfgemaakte hapjes.

We mogen terugkijken op een mooi jaar. Een jaar waarin we weer samen en naast elkaar mochten zingen. De beperkingen van 1,5 meter afstand houden werd langzaam maar zeker losgelaten. De coronapandemie beheerste niet meer ons leven. Wat een verademing. En dat was het. We hebben onze adem weer voluit laten stromen.

Concerten in 2022

4 keer stonden we op het podium. We gaven in mei, samen met het Koninklijk Harmonieorkest,  2 prachtige concerten waarin we The Armed Men van Karl Jenkins ten gehore brachten.

In November stonden we 2 keer op het podium samen met het Toonkunstkoor Nijmegen.  We vertolkten het Requiem van Verdi onder begeleiding van Het Promenade Orkest.

En dan was er ook nog een vijfde keer in Vlissingen. Weliswaar niet met het hele koor. Maar een stevige delegatie kon je het wel noemen. Zo’n 20 koorleden uit Wageningen en 20 uit Nijmegen  stapten in de bus naar Vlissingen om het Zeeuws concertkoor te ondersteunen. Ook zij voerden het Requiem van Verdi uit en kwamen zangers tekort. Ook dat optreden werd beloond met een meer dan warm applaus.

Als laatste deden 20 koorleden mee aan het Fileco ‘Zijn naam was Bach’ onder leiding van Cees Mobach.

Programma 2023

We kijken ernaar uit om 10 januari weer van start te gaan. We oefenen voor ons voorjaarsconcert op 14 mei. Het is een licht programma, met mooie liederen van verschillende componisten en een instrumentaal deel. Kijk in de agenda voor meer informatie. In december geven we een echt kerstconcert, met het Weihnachtsoratorium van J.S.Bach.

 

We wensen iedereen fijne feestdagen met veel lichtpuntjes en muzikale geneugten. En lijkt het je leuk om met ons mee te zingen, neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom.