Prachtig concert Songs of Liberation

Afgelopen zondagmiddag 9 februari was het zover: generale repetitie en daarna de uitvoering van het programma Songs of Liberation, met de Koninklijke Harmonie Oosterbeek (KHO).

Weliswaar raasde er een vliegende storm over het land, maar niemand liet zich daardoor weerhouden! Dat was maar goed ook, want het was echt een gedenkwaardig concert. Onze bijdragen: The Hymn to the Fallen (John Williams) en Songs of Liberation (Harrie Janssen) pasten heel mooi in het programma, sopraan Tenar van Kooten Niekerk zong ontroerend mooi en het totaal was boeiend en waardevol. De spreker, rabbijn Awraham Soetendorp, maakte grote indruk.

Het orkest speelde een verscheidenheid aan stukken. Het deel waar de vliegtuigen in duikvlucht overkwamen was spannend en verrassend.

Kortom: we hadden het niet willen missen! Hier een foto-impressie van de generale repetitie.

2 gedachten over “Prachtig concert Songs of Liberation”

  1. Graag wil ik mijn complimenten overbrengen aan jullie als koor.
    De samenwerking met het orkest en dirigent(en) was volgens mij uitstekend. Mede door jullie inbreng in Hymne to The Fallen van John Williams en Songs of Liberations van Harrie Janssen is het een prachtig concert geworden. Wij hebben als muzikanten van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek heerlijk muziek gemaakt.
    Heel veel dank daarvoor.

    Ron Braber
    Trompettist van de Koninklijke Harmonie Oosterbeek

  2. Hartelijk dank, Ron. Ook wij vonden het een indrukwekkend concert. Mooi in elkaar gezet door KHO! Fijn dat we hieraan mochten bijdragen.

Reacties zijn gesloten.