Zingen in het Toonkunstkoor is een belevenis

Het verbindt, het geeft energie, het brengt je in beweging en het geeft lichaamsbewustzijn. Naar elkaar luisteren, communiceren, samenwerken, emoties hanteren en het samen zijn. Allemaal mooie redenen waarom je in een koor zou kunnen gaan zingen. En, niet in de laatste plaats, geeft het samen zingen heel veel plezier! Dat zegt Dick Martens van Wageningen Stad, de lokale krant van Wageningen.

Lees het inspirerende artikel waarin onze voorzitter Piet Boonekam geïnterviewd wordt. Piet windt er geen doekjes om, Hij wil dat het koor groeit naar 100 leden, want het Toonkunstkoor is al sinds 1946 een fantastisch koor om bij te zingen en het is een heerlijke uitdaging om met elkaar mooie concerten te organiseren.

De Matthäus Passion: ‘Een uitdaging’ – (stadwageningen.nl)

Wil je meezingen met ons volgende concert, dan kun je dinsdag 23 januari nog instappen, mits je de Matthäus Passion al eens eerder gezongen hebt. Daarna kun je instappen na ons concert op 15 maart. We starten dan met de repetities voor de Messe Solennelle van Vierne. We zingen dit samen met het Toonkunstkoor Nijmegen in de Stevenskerk aldaar op 25 juni 2024.