Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opera Andrea Chenier

vrijdag 12 juli 2024
13:30
- 17:00

Speciaal voor ons koor opent het Heerenstraat Theater haar deuren op locatie Visum Mundi. Leden en vrienden van het koor zijn samen met hun partners of een vriend/vriendin hartelijk welkom. Na afloop is er gelegenheid voor gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje (op eigen kosten).

Koop hier je kaartje

Liefde, dood en rechtvaardigheid

Op een schitterend feest in het 18de-eeuwse Parijs houdt dichter Andrea Chénier een vlammend betoog tegen Lodewijk XVI. Vijf jaar later is de Revolutie omgeslagen in terreur, wat de machtsverhouding verandert tussen Chénier, zijn geliefde Maddalena, en Gérard, de man die hem kan kapotmaken…

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar, onder de muzikale leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samenwerkt. Dit epische historische drama van Giordano is de laatste productie voor Pappano als dirigent van The Royal Opera.

Deze voorstelling maakt deel uit van het Opera en Ballet programma van het Heerenstraattheater. Wereldberoemde uitvoeringen van de allergrootste componisten en choreografen. De optredens worden live uitgezonden vanuit Royal Opera House in London. 

Meer informatie: Website Heerenstraat Theater

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 juli 2024
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.heerenstraattheater.nl/movies/2285/17/opera_andrea_chenier

Locatie

Visum Mundi (Heerenstraat Theater)
Generaal Foulkesweg 1
Wageningen, Gelderland 6703 BG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie