Nieuwjaarswens 2021

Na een bewogen jaar gaan we vol goede verwachtingen het nieuwe jaar in
Gaat u mee?

Bewogen: van een indrukwekkend bevrijdingsconcert in Musis Sacrum, met de Koninklijke Harmonie Oosterbeek, naar grootse plannen voor het Wagenings bevrijdingsfeest met als spetterend hoogtepunt The Armed Man van Karl Jenkins. Ook mooie plannen met Toonkunstkoor Nijmegen: Louis Vierne. Voor de Kersttijd stond het Weihnachtsoratorium op het programma …. en toen kwam Corona. Alles moest worden afgelast, dat deed pijn. Zelfs het repeteren moest ernstig worden beperkt.

Weer op pad: we zaten niet bij de pakken neer! We bleven zoeken naar nieuwe vormen van repeteren, met YouTube-instructies gemaakt door onze dirigent, en met repetities in de buitenlucht. Zodra het kon, hervatten we de repetities in kleine groepen binnen. Toen dat onmogelijk werd, via Zoom. Zo konden we tòch repeteren en met elkaar in contact blijven. 

In 2021 houden we deze draad vast. We repeteren hoe dan ook en er liggen weer mooie plannen: in het voorjaar organiseren we een verrassingsconcert indien mogelijk, eind 2021 voeren we een feestelijk Weihnachtsoratorium uit! 

U bent van harte welkom!

Bestuur TKW

 

Volg ons via toonkunst-wageningen.nl en Facebook zodat u niets hoeft te missen!

Laat een reactie achter